Hvordan opretter jeg en OneNote Klassenotesbog?

Så kom den, videoen om, hvordan man opretter en OneNote klassenotesbog. Den er en smule længere end vores normale videoer, men til gengæld kan du følge den trin for trin og efter kun 6 min og 20 sek. have oprettet og være helt klar med en klassenotesbog – Class notebook.

Held og lykke

Reklamer

5 comments

 1. Super simpel og pædagogisk beskrivelse! Jeg har på en time successfuldt oprettet 4 Classroom Notesbøger alene med hjælp fra videoen og glæder mig til at komme igang med at bruge det med eleverne. Tak:)!

  Like

 2. Er det muligt efterfølgende at ændre i elevernes faneblade, altså fjerne og tilføje nye faneblade/sektioner?

  Like

  • Nyhed! Ved dagens OneNote møde i London er vi nettop blevet informeret om en ny Add in der giver mulighed for at tilføje faneblade, sider mv til en eller flere elever eller klassenotesbøger. Det er endnu kun en prototype men den er på tegnebrættet. Det bliver kanon godt!

   Like

Efterlad en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s