Hvordan skriver man et uformelt brev på engelsk?

Min 8.klasse har imponeret mig i dag. Vi har gennem de sidste tre uger arbejdet med disciplinen at skrive et uformelt brev på engelsk. Eleverne har skrevet kladder, fået peer-feedback, sendt brevet afsted til deres makker i venskabsklassen og til sidst, men ikke mindst lavet en PowerPoint Mix, som i dag blev offentliggjort for klassen. Og hold nu op hvor er de seje. Een af eleverne havde formået, at få så meget humor og ordspil med ind i sin fremlæggelse, at klassen brød sammen af grin indtil flere gange. Sikke en evne at have. En anden elev havde arbejdet med formidlingen og benyttede sig af skriveredskabet inde i MIX. Dette syntes eleverne var rigtig godt og formidlingen af brevets dele blev tydeligere. Jeg har fået lov til at vise dette billede fra fremlæggelsen. Well done, grade 8!

Har I lyst til at se nogle af mine materialer?;-)

Office MIX Informal letter

Reklamer

Efterlad en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s