Anmeldelser af computerspil på Insta

Engelske anmeldelser af computerprogrammer på Instagram

I næste uge vil eleverne i min 8.klasse poste deres anmeldelser af et computerprogram på vores lukkede Instagram profil, hvor elever og forældre har adgang. Når vi taler om motivation kan jeg her uddele 5 stjerner. Jeg har sjældent set så mange elever med julelys i øjnene en fredag morgen. 🙂 Og hvorfor nu det? Svaret er helt enkelt. Jeg har mange “gamere” i min klasse, og selve opgaven har autentiske modtagere. – Det skal ikke produceres til mig, men til andre, som skal se produktet.

Aktiviteten startede med en opgaver fra engelskfaget.dk om Minecraft. Som afsluttende aktivitet fik eleverne til opgave at finde et computerspil, som de efterfølgende selv skulle anmelde med en lille film på Instagram.

Jeg vedhæfter elevernes arbejdsark. God fornøjelse!

computer-game-review (2)

 

 

Reklamer

Efterlad en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s