Tid til outlines og feedforward

Så blev det igen tid til at eleverne skal skrive outlines og lærerens feedforward. For et par måneder siden havde vi, på tværs af hele 9. årgang en dag, hvor eleverne arbejdede med kildesøgning på nettet, lavede brainstorm og arbejdede med skriver “kunsten at skrive en outline”. Nu er det tid til at høste vi frugterne af arbejdet.:-)

Eleverne er gået i gang med den endelige outline, som skal bruges til afgangsprøven i 9. klasse. Al information om det formelle og arbejdsgangen er samlet i deres OneNote. Jeg giver løbende feedforward til eleverne og er i år blevet inspireret af Josefine Jack Eiby’s post på edu21.dk. I år vil jeg prøve at stilladsere eleverne med grafisk facilitering.

Læs mere om Grafisk facilitering her: https://edu21.dk/din-guide-grafisk-facilitering/

Herunder kan du se min første feedforward til een af mine elever. Jeg udnyttede OneNotes optage funktion og lagde en lydfil ind til eleven. På denne måde kan jeg hurtigt og nemt give feedforward med både lyd, tekst og grafik. Hvis eleven har downloaded læringsværktøjer til OneNote, kan han lytte til de nye tekster, som jeg har foreslået ham at kigge på. På denne måde kan opgaven være mere overskuelig for nogle elever.

Hvis du har lyst til at lege med læringsværktøjer kan de downloades her: https://www.onenote.com/learningtools?omkt=da-DK

Outline feedforward 2

Reklamer

Efterlad en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s