Om Isen og Praktikanten

Isen og praktikanten er en blog drevet af to kollegaer fra Sankt Josefs Skole i Roskilde, Tina Isen og Caroline Matthiassen.

Det hele startede i 2014 hvor Tina fik muligheden for at få lærerstuderende Caroline ud i praktik. Dette sagde hun heldigvis ja til, og pludselig fandt hun ud af, at der var en anden IT ildsjæl ligesom hende selv. Arbejdet fortsatte også selvom Caroline ikke længere var i praktik og heraf startede da bloggen Isen og Praktikanten, der er blevet døbt efter hvordan disse to lærere mødtes.

Denne blog vil vise hvordan en erfaren og kompetent lærer sammen med en nyuddannet og frisk lærer kan hjælpe dem, der finder IT udfordrende eller bare gerne vil inspireres. Bloggen bærer præg af videoer, der bl.a. kort forklarer og viser hvad og hvordan IT kan bruges. Da vi benytter Microsoft Office pakkens programmer, vil vi bruge disse men andre programmer og platforme vil også blive inkluderet, hvis vi finder det relevant.

Kig menuen og ældre blog indslag igennem og glem ikke at søge, hvis du synes, at der mangler noget. Hvis du vælger at følge bloggen, vil du automatisk få besked, når der kommer nyheder og opdateringer på bloggen.

Husk også at følge os på Twitter, Youtube kanalen samt Facebook.

Held og lykke!

God læsning
Fra Isen og Praktikanten

Reklamer

Efterlad en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s